English EN Trke TR

İspirli Şarj Voltla Uygulamasında

İspirli Şarj Voltla Uygulamasında

“VOLTLA” ile “İSPİRLİ ŞARJ” Güçlerini Birleştirerek Uzun Vadeli Bir İş Birliğine Başladıklarını Duyurdu,
Akbank kurum içi girişimi olarak 2022 yılında çalışmalarına başlayan, elektrikli araç şarj istasyonlarını tek çatı altında birleştiren ve on binlerce kullanıcısıyla şarj ağı firmalarını bir araya getiren “VOLTLA” ile kullanıcılara yüksek kalitede hizmet sunan “İSPİRLİ ŞARJ,” iş birliklerini 30 Ocak 2024’te İstanbul’da gerçekleştirdikleri imza töreninde duyurdular.
VOLTLA, Türkiye’de ilk defa Ekim 2022 – Şubat 2023 arasında bir “Pazar Yeri” platformu olarak şarj başlatma ve ödeme işlemini entegre olarak VOLTLA uygulaması üzerinden gerçekleştiren ve geliştirdiği bu yenilikçi çözüm ile yatırım alarak “Voltla Elektrikli Araçlar Bilişim Reklam ve Tanıtım Ticaret AŞ” olarak şirketleşmiştir. Çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren hem şarj ağı firmaları hem de diğer firmalarla kurduğu iş birlikleriyle dikkat çekmiştir.
Kurulduğu ilk günden beri, şarj ağı firmalarıyla canlı veri entegrasyonu kurmanın önemini vurgulayan VOLTLA kurucuları, İSPİRLİ ŞARJ HİZMETLERİ AŞ’nin lisanslı şarj markası “İSPİRLİ ŞARJ” ile gerçekleştirdiği canlı veri entegrasyonu sayesinde; şarj istasyonu bulma, istasyon meşguliyet durumlarını görme ve akıllı seyahat planlama gibi birçok hizmeti bir adım daha ileri taşımıştır. Böylece sadece kolay bir kullanıcı deneyimi sunmakla kalmayıp aynı zamanda bağlantılı sürüş deneyimi, kişiye özel anlık kampanya bildirimleri ve öneriler gibi birçok katma değerli servisi sunarak keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Bu stratejik iş birliği sayesinde “İSPİRLİ ŞARJ” ve “VOLTLA” kullanıcıları daha güvenli bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar ve birçok katma değerli servisi kolaylıkla kullanabilecekler. İki firma Türkiye’deki artan elektro mobilite hacmi için güçlerini birleştirerek ilerleyen dönemde farklı içeriklerde de hizmetler sunacaklar.

İSPİRLİ ŞARJ CEO’su Serhat İspirli,
“Karbon salınımının azaltılmasını destekleyen şirketimiz, sürdürülebilir, çevreye duyarlı, temiz bir geleceği hedeflemektedir. Bu amaçla, elektrikli araçların yaygınlaşması ve elektrikli araç kullanıcılarının konforunun artması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” Diyerek vizyonlarını bir kez daha iletti.
Yoğun ve büyük başarılarla geçen 2023 yılının ardından 2024’te de müşterilere en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceklerini ve hem operasyonel hem de teknolojik alanda hızla gelişen elektro mobilite alanında hizmetlerini genişleterek her an kullanıcılarının yanında olacaklarını bir kez daha vurguladı.
VOLTLA ile gerçekleştirdikleri uzun soluklu ve stratejik iş birliğinin de yardımıyla, müşteri odaklı vizyonlarını destekleyerek sadece işlem hacimlerini arttırmakla kalmayıp aynı zamanda kullanıcılara her kanaldan güçlü hizmet vermeyi hedeflediklerini iletti.

VOLTLA Kurucu Ortağı Esra Gül Korkmaz,
Çalışmalara başladıkları ilk günden itibaren, elektrikli araç kullanıcılarının kendilerine en uygun şarj istasyonlarını bulmalarını, seyahatlerini akıllı seyahat planlama ile organize edebilmelerini, şarj ve ödeme işlemlerini güvenli bir şekilde tek bir noktadan yönetmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca kullanıcılara en kolay kullanımı sunarak VOLTLA’yı elektrikli araç kullanıcılarının seyahatlerindeki yol arkadaşı olarak konumlandırdıklarını, ekosistemi kampanyalar ve akıllı yönlendirmelerle desteklediklerini ve yakın gelecekte VOLTLA kullanıcılarına sunacakları birçok yeni özelliği açıkladı.

“Tamamen yerli yazılımcılarımızın geliştirdiği ve kullanıcılarımızın kalpten sahiplendiği VOLTLA, e-mobilite alanında önemli bir rol üstleniyor. Türkiye’de ve dünyada hızla artan elektrikli araç ve şarj istasyonu sayısıyla birlikte, bizim de e-mobilite alanındaki hizmetlerimiz artarak devam edecek. E-mobilite çözümlerinin artması ve artan farkındalık ile sürdürülebilir bir gelecek inşa etme yolunda hem ülkemiz hem de dünya adına büyük bir heyecan içindeyiz. “İSPİRLİ ŞARJ” ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş birliği, bu geleceğin bir parçası olma yolunda atılmış paha biçilemez büyük bir adımdır. İki firma için de birlikte çok daha güzel işlere imza atmamız dileklerimle,” dedi.